Ennakkotilaajan etu voimassa vielä

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Entä jos voisit olla paras versio itsestäsi?

”Askeleet Kohti Huippusuoritusta” on työpajakokonaisuus, jonka avulla kehität itseäsi ratsastajana ja  parannat suorituskykyäsi.

Työpajoissa saat arvokkaita työkaluja ja taitoja psyykkisen suorituskyvyn parantamiseen. Tartu tilaisuuteen ja anna itsesi loistaa ratsastajana!

Koetko, ettet kehity ratsastajana tai huomaat mielesi jarruttavan sinua? Onko motivaatiosi kadoksissa tai et osaa hallita omia reaktioitasi vaikeissa tilanteissa tai vastoinkäymisissä?

Ratsastus on laji, jossa hermostuminen, jännittäminen ja motivaation puute vaikuttavat suoraan suoritukseen ja hevosen kanssa kommunikointiin. Omalla kohdallani jännitykseni ja epävarmuuteni sai minut koventamaan ohjia ja suoritukseni lopulta vain huononi. Murehdin mitä muut minusta ajattelevat ja turhautumiseni epäonnistumisiini sai minut lopettamaan ratsastamisen kokonaan.  

Lopulta löysin apua harjoitteista, jotka saivat minut suorittamisen sijaan nauttimaan ratsastamisesta ja lajissa kehittymisestä. Kehittyminen on ollut hidasta ja halutun tuloksen saavuttaminen vaikeaa. Mutta vaikka vastoinkäymisten edessä on turhautunut ja mielesi tekee luovuttaa, auttavat itsetuntemus ja oikein asetetut tavoitteet etenemään kohti huippusuoritusta.

Katson vierestä kun muut menestyvät ja tunnen olevani huonompi kuin muut. Tuntuu etten osaa mitään.

En uskalla sanoa tavoitteita ääneen. Mitä enemmän yritän, sen enemmän menee pieleen.

Keskityn liikaa siihen mitä muut ajattelevat ja epäilen omia taitojani. Itseluottamukseni kaipaisi buustia.

Pelkään epäonnistumista niin paljon, etten pysty suoriutumaan. Jään pettymyksiin kiinni ja ne jäävät vaivaamaan minua pitkäksi aikaa.

Entä jos voisit

Saavuttaa omat unelmasi ratsastajana!

Psyykkiset taidot ovat ratsastuksessa yhtä tärkeitä kuin fyysiset taidot. Yksi tärkeimmistä asioista on kehittää omaa itseluottamusta ja uskoa omiin kykyihisi, sillä niiden kehittäminen auttaa suorituskyvyssä ja unelmien saavuttamisessa. 

  lisälHuippusuoritus vaatii omien vahvuuksien tuntemista, paineiden sietokykyä sekä itseluottamusta. Kun olet varma itsestäsi, sinulla on kaikki mahdollisuudet saavuttaa omat unelmasi ja menestyä ratsastajana. Hyvällä ratsastustaidolla etenee pitkälle, mutta jos mielesi jarruttaa sinua, tulee kehityksesi jossain vaiheessa pysähtymään. (?)


Itsevalintakohta? Luo luettelo kohdasta ”Tämä on sinua varten, jos…” 

haluat nousta haasteista voittoon

haluat oppia käsittelemään pettymyksiä paremmin

unelmoit kisamenestyksestä

haluat löytää omat vahvuudet ja hyödyntää niitä

haluat löytää motivaation, joka kestää pidempään

Löytää itsellesi lisää itsevarmuutta

 

Kuvailla sitä liiketoimintaa tai henkilöä, jolle tuotteesi sopii. Sen on tarkoitus olla polarisoiva, mutta myös luoda syvä halu jatkaa lukemista, jos tähän asti esitetty sisältö on resonoinut. 

Ratsastus on laji, jossa hermostuneisuus tai jännitys voi vaikuttaa suoritukseen ja hevosen kanssa kommunikointiin.

"

Psyykkiset taidot auttavat ratsastajaa hallitsemaan tunteitaan ja stressiä kilpailutilanteissa tai haastavissa harjoituksissa.

"

Lisää itsetuntemustasi ja oppi tunnistamaan omia vahvuuksia, sekä kehityskohtia ja mitä kannattaa kehittää lisää

Ratsastus vaatii rohkeutta ja luottamusta sekä itseen että hevoseen. 

"

Psyykkiset taidot auttavat ratsastajaa kehittämään itseluottamusta ja uskoa omiin kykyihinsä.

"

Tämä puolestaan vaikuttaa suoraan suorituskykyyn ja mahdollistaa paremman yhteistyön hevosen kanssa.

R

Työpajakokonaisuuteen osallistuminen tarjoaa ratsastajalle arvokkaita työkaluja ja taitoja psyykkisen suorituskyvyn parantamiseen. Erilaisten harjoitusten ja konkreettisten vinkkien avulla ratsastaja voi vahvistaa itseluottamustaan ja uskoa omiin taitoihinsa.

Psyykkiset taidot ovat olennainen osa ratsastusta, ja niiden kehittäminen voi auttaa ratsastajaa saavuttamaan parempia tuloksia, nauttimaan enemmän ratsastuksesta ja menestymään kisoissa. Tartu tilaisuuteen ja anna itsesi loistaa ratsastajana!

Uskottavuuden luonti – OTSIKKO?

 

 

 • Olen erikoistunut ratsastajien kokemiin haasteisiin oman intohimon ja kokemuksen siivittämänä. Erilaisten ratsastajien kanssa töitä tehdessäni olen löytänyt ne tietyt tekijät, jotka edistävät ratsastajan mahdollisuuksia edetä kohti huippusuoritusta.

 • Voimme olla teknisesti vaikka kuinka hyviä ratsastajia, mutta jos mielemme jarruttaa meitä tai motivaatiomme ei ole kohdallaan, emme saa käyttöömme täyttä potentiaaliamme. Oma suhtautumisemme vastoinkäymisiin, uskomukset itsestämme sekä kykymme sietää paineita ovat merkittäviä tekijöitä ratsastuksessa kehittymiselle. Kun opimme tuntemaan itsemme ja vahvuutemme, voimme muovata(?) esiin parhaan version itsestämme!Call-to-action – kerro lisää

Linkki voi viedä jo esim. tilausosuuteen ?

AIKA TAVOITELLA UNELMIASI!

Kolmen työpajan kokonaisuus – Askeleet Kohti Huippusuoritusta!

Kolme erillistä työpajaa muodostavat ainutlaatuisen kokonaisuuden, joka auttaa ratsastajaa löytämään parhaan version itsestään valmistautuessaan loistavaan suoritukseen. Tule mukaan kohti omia tavoitteitasi, vahvistamaan motivaatiotasi ja kehittämään asennettasi sekä hallitsemaan omia tuntemuksia. Tartu tilaisuuteen ja anna itsesi loistaa ratsastajana!

OSTA YKSITTÄIN TAI EDULLISEMPANA KOKONAISUUTENA – ETUHINTA VAIN RAJOITETUN AJAN, joten nyt kannattaa tarttua ohjista ja lähteä kohti huippusuoritusta!

MITÄ TYÖPAJAT SISÄLTÄVÄT?

Jokainen työpaja on 1,5 tunnin mittainen live-tilaisuus, jossa sinulla on mahdollisuus osallistua keskusteluun ja lähettää kysymyksiä. Mikäli et pääse paikalle livelähetykseen, saat työpajan itsellesi tallenteena. Mukana saat myös työkirjan kunkin työpajan teemoista.

 

TYÖPAJA 1
LIVENÄ 1.11.2023

1

LÖYDÄ OMA POTENTIAALISI -TYÖPAJA 1

KESTO 1,5 tuntia.
Osallistu keskusteluun live-työpajassa!
Mukana saat työkirjan (pdf)
Tallenne katsottavissa 6kk!

Työpajassa otetaan ensimmäinen askel kohti parempaa itsensä ja omien vahvuuksien tuntemista. Harjoitteet johdattavat sinut pohtimaan sekä omia kehityskohteita että omaa potentiaaliasi ratsastajana. 

Työpaja auttaa sinua

 • Tunnistamaan omia negatiivisia ajatusmalleja, jotka estävät kehittymästä ratsastajana.
 • Ymmärtämään omaa potentiaalia sekä miten sitä voidaan kasvattaa.
 • Ymmärtämään itseäsi ja omia vahvuuksiasi paremmin.
 • Löytämään sinulle sopivia tapoja kulkea kohti omia tavoitteita.
 • Vahvistamaan itseluottamusta ratsastajana
 • Tiedostamaan mihin keskityt ja mitä vahvistamalla pääset eteenpäin kohti unelmiasi

työpaja 2
livenä 15.11.2023

2

OMAT TAVOITTEESI JA MOTIVAATIOSI - TYÖPAJA 2

KESTO 1,5 tuntia.
Osallistu keskusteluun live-työpajassa!
Mukana saat työkirjan (pdf)
Tallenne katsottavissa 6kk!

Työpajassa pohditaan omia tavoitteita, motivaatiota sekä asennetta. Kun löydät oman sisäisen motivaatiosi ja intohimosi, osaat asettaa itsellesi sopivat tavoitteet.

 

Työpajan avulla

 • Ymmärrät mistä oma motivaatiosi syntyy ja mistä löytää pysyvää motivaatiota.
 • Opit asettamaan realistisia ja motivoivia tavoitteita ratsastukselle, sekä löytämään sisäisen motivaatiosi ja intohimosi.
 • Ymmärrät asenteen merkityksen ja miten voit kehittää positiivista ja voittavaa asennetta ratsastuksessa.
 • Saat apua unelmiesi saavuttamiseen ja opit nauttimaan matkasta kohti niitä.

  TYÖPAJA 3
  LIVENÄ 29.11.2023

  3

  HALLITSE ITSESI JA YLLÄ HUIPULLE - TYÖPAJA 3

  KESTO 1,5 tuntia.
  Osallistu keskusteluun live-työpajassa!
  Mukana saat työkirjan (pdf)
  Tallenne katsottavissa 6kk!

  Työpajassa pohditaan omaa hallinnan tunnetta, pystyvyyttä ja kilpailuvahvuutta eli taitoja, joita tarvitset painetilanteissa. Lisäksi harjoitellaan kykyä sietää epäonnistumisia ja pettymyksiä.

  Työpajassa

  • Opit hallitsemaan tunteita ratsastuksen eri tilanteissa, sekä vahvistamaan uskoa omiin kykyihisi.
  • Käymme läpi paineensietokyvyn  merkitystä ja miten voit kehittää kykyä selviytyä haasteista ja vastoinkäymisistä ratsastuksessa.
  • Opit löytämään keinoja epäonnistumisten sietämiseen ja niistä eteenpäin pääsemiseen.
  • Saat vinkkejä oman vahvuuden ja joustavuuden kehittämiseen ratsastajana.

   

  KOLMEN TYÖPAJAN KOKONAISUUS

  99€

  kaikki kolme työpajaa

  NYT ENNAKKOTILAAJAN ETUHINTAAN!
  Hinta etukampanjan päätyttyä 149€

  1 TYÖPAJA

  39€

  yksittäinen työpaja

  NYT ENNAKKOTILAAJAN ETUHINTAAN!
  Hinta etukampanjan päätyttyä 59€

  Kaikki työpajat sisältävät ladattavan työkirjan sekä tallenteen, joka on katsottavissa 6 kk.

  Linkki ehtoihin tms.

  Mitä asiakkaani kertovat minusta ja valmennuksistani

  Asiakaskokemukset (lisää)

  Ensinnäkin haluat sekoituksen todistusmuodoista. Pidän mukana 2-3 lyhyttä videotodistusta, yhden riviin kuvausta, joitakin pidempiä kirjallisia todistuksia ja valikoiman kuvakaappauksia sosiaalisesta mediasta. Sosiaalinen todistus lisää todellisuutta tälle osiolle. Varmista tietenkin, että saat luvan jakaa ne.
  Korkeampien hintaluokkien tuotteille haluan sisällyttää syvällisemmän tapaustutkimuksen, jossa on lyhyt kuvaus, tavoitteet ja todelliset tulokset lukuina, kun se on mahdollista. Voit nähdä joitain esimerkkejä tästä ja lukea lisää vaikuttavien tapaustutkimusten luomisesta täältä.

  woman in glasses working on laptop

  Sustainable lo-fi kinfolk, roof party edison bulb banh mi cronut pug umami echo park celiac authentic lyft poke. Pug trust fund +1 cornhole, affogato umami kogi wayfarers synth microdosing yr pour-over. Pok pok poke iceland blog kickstarter, subway tile williamsburg organic typewriter 3 wolf moon sriracha. Gentrify dreamcatcher cliche jean shorts whatever retro pitchfork celiac sriracha tousled hoodie blog af small batch. Poutine forage sriracha, YOLO lomo hammock chambray. Forage hell of skateboard literally godard etsy.

  woman in glasses working on laptop

  Sustainable lo-fi kinfolk, roof party edison bulb banh mi cronut pug umami echo park celiac authentic lyft poke. Pug trust fund +1 cornhole, affogato umami kogi wayfarers synth microdosing yr pour-over. Pok pok poke iceland blog kickstarter, subway tile williamsburg organic typewriter 3 wolf moon sriracha. Gentrify dreamcatcher cliche jean shorts whatever retro pitchfork celiac sriracha tousled hoodie blog af small batch. Poutine forage sriracha, YOLO lomo hammock chambray. Forage hell of skateboard literally godard etsy.

  woman in glasses working on laptop

  Sustainable lo-fi kinfolk, roof party edison bulb banh mi cronut pug umami echo park celiac authentic lyft poke. Pug trust fund +1 cornhole, affogato umami kogi wayfarers synth microdosing yr pour-over. Pok pok poke iceland blog kickstarter, subway tile williamsburg organic typewriter 3 wolf moon sriracha. Gentrify dreamcatcher cliche jean shorts whatever retro pitchfork celiac sriracha tousled hoodie blog af small batch. Poutine forage sriracha, YOLO lomo hammock chambray. Forage hell of skateboard literally godard etsy.

  NYT SAATAT MIETTIÄ

  Onko tämä minulle?

  Täytyy miettiä mihin tämän koko ”kenelle” osion sijoittaa

  Riippumatta siitä, mikä on ratsastajan taso tai tavoite, nämä työpajat tarjoavat arvokasta tietoa ja harjoituksia, jotka auttavat ratsastajaa saavuttamaan parhaan version itsestään ratsastuksen parissa.

  And just so we’re clear…

  Kilparatsastajille tai kilparatsastajaksi haaveilevalle, jotka haluavat kehittää psyykkisiä taitojaan ratsastuksen parissa

  Ratsastajille, jotka ovat motivoituneita, avoimia oppimaan uutta sekä itsestään, että erilaisista menetelmistä. 

  You’re in the wrong place if:

  Freegan chia raw denim poke single-origin coffee

  Freegan chia raw denim poke single-origin coffee

  Freegan chia raw denim poke single-origin coffee

  Freegan chia raw denim poke single-origin coffee

  Mitä tämä kaikki maksaa? – Erikoishintaan vain ennakkotilaajille!

  KOLMEN TYÖPAJAN KOKONAISUUS

  99€

  kaikki kolme työpajaa

  NYT ENNAKKOTILAAJAN ETUHINTAAN!
  Hinta etukampanjan päätyttyä 149€

  1 TYÖPAJA

  39€

  yksittäinen työpaja

  NYT ENNAKKOTILAAJAN ETUHINTAAN!
  Hinta etukampanjan päätyttyä 59€

  Tämä voisi olla esim. Henkilökohtainen Myynti-osio

  Maaritin valtava halu auttaa ratsastajia toteuttamaan ulnelmansa sekä ohjata löytämään psyykkisen puolen suuri apu ratsastukseen, sekä kyky tukea tällä matkalla. 

  (Pidän tapana päättää sivu henkilökohtaisella myyntiosilla, jossa kohdennat suoraan ideaaliasiakasta, kerrataan asiantuntemuksesi ja jaetaan vähän lisää tarinaasi, joka havainnollistaa, miten löysit ainutlaatuisen lähestymistavan siihen, mitä myyt.)

  Tämä voisi olla esim. Henkilökohtainen Myynti-osio

  • Pidän tapana päättää sivu henkilökohtaisella myyntiosilla, jossa kohdennat suoraan ideaaliasiakasta, kerrataan asiantuntemuksesi ja jaetaan vähän lisää tarinaasi, joka havainnollistaa, miten löysit ainutlaatuisen lähestymistavan siihen, mitä myyt. .

  Minun on vaikea keskittyä omaan suoritukseen

  Keskityn liikaa siihen mitä muut ajattelevat

  Freegan chia raw denim poke single-origin coffee

  Freegan chia raw denim poke single-origin coffee

  Usein kysyttyä

  Miten voin auttaa

  Denim forage cliche pitchfork hashtag live-edge

  Jean shorts lo-fi flexitarian single-origin coffee. Deep v mlkshk church-key fam ascot aesthetic food truck normcore. Keytar migas jianbing whatever lomo kickstarter fashion axe celiac craft beer bitters synth. Twee pour-over locavore four dollar toast shoreditch ugh air plant fixie dreamcatcher enamel pin craft beer shaman lomo. Humblebrag activated charcoal pinterest banh mi leggings selfies wolf.

  Denim forage cliche pitchfork hashtag live-edge

  Jean shorts lo-fi flexitarian single-origin coffee. Deep v mlkshk church-key fam ascot aesthetic food truck normcore. Keytar migas jianbing whatever lomo kickstarter fashion axe celiac craft beer bitters synth. Twee pour-over locavore four dollar toast shoreditch ugh air plant fixie dreamcatcher enamel pin craft beer shaman lomo. Humblebrag activated charcoal pinterest banh mi leggings selfies wolf.

  Denim forage cliche pitchfork hashtag live-edge

  Jean shorts lo-fi flexitarian single-origin coffee. Deep v mlkshk church-key fam ascot aesthetic food truck normcore. Keytar migas jianbing whatever lomo kickstarter fashion axe celiac craft beer bitters synth. Twee pour-over locavore four dollar toast shoreditch ugh air plant fixie dreamcatcher enamel pin craft beer shaman lomo. Humblebrag activated charcoal pinterest banh mi leggings selfies wolf.

  Denim forage cliche pitchfork hashtag live-edge

  Jean shorts lo-fi flexitarian single-origin coffee. Deep v mlkshk church-key fam ascot aesthetic food truck normcore. Keytar migas jianbing whatever lomo kickstarter fashion axe celiac craft beer bitters synth. Twee pour-over locavore four dollar toast shoreditch ugh air plant fixie dreamcatcher enamel pin craft beer shaman lomo. Humblebrag activated charcoal pinterest banh mi leggings selfies wolf.

  Denim forage cliche pitchfork hashtag live-edge

  Jean shorts lo-fi flexitarian single-origin coffee. Deep v mlkshk church-key fam ascot aesthetic food truck normcore. Keytar migas jianbing whatever lomo kickstarter fashion axe celiac craft beer bitters synth. Twee pour-over locavore four dollar toast shoreditch ugh air plant fixie dreamcatcher enamel pin craft beer shaman lomo. Humblebrag activated charcoal pinterest banh mi leggings selfies wolf.

  Denim forage cliche pitchfork hashtag live-edge

  Jean shorts lo-fi flexitarian single-origin coffee. Deep v mlkshk church-key fam ascot aesthetic food truck normcore. Keytar migas jianbing whatever lomo kickstarter fashion axe celiac craft beer bitters synth. Twee pour-over locavore four dollar toast shoreditch ugh air plant fixie dreamcatcher enamel pin craft beer shaman lomo. Humblebrag activated charcoal pinterest banh mi leggings selfies wolf.

  Denim forage cliche pitchfork hashtag live-edge

  Jean shorts lo-fi flexitarian single-origin coffee. Deep v mlkshk church-key fam ascot aesthetic food truck normcore. Keytar migas jianbing whatever lomo kickstarter fashion axe celiac craft beer bitters synth. Twee pour-over locavore four dollar toast shoreditch ugh air plant fixie dreamcatcher enamel pin craft beer shaman lomo. Humblebrag activated charcoal pinterest banh mi leggings selfies wolf.

  Denim forage cliche pitchfork hashtag live-edge

  Jean shorts lo-fi flexitarian single-origin coffee. Deep v mlkshk church-key fam ascot aesthetic food truck normcore. Keytar migas jianbing whatever lomo kickstarter fashion axe celiac craft beer bitters synth. Twee pour-over locavore four dollar toast shoreditch ugh air plant fixie dreamcatcher enamel pin craft beer shaman lomo. Humblebrag activated charcoal pinterest banh mi leggings selfies wolf.