Yhteystiedot

Mentaalinen valmennus, Hypnoterapia, nlp

Mielenkoodi – Maarit Latva-Ranto

Onko sinulla kysyttävää tai haluat lisätietoja esim. eri hoitomuodoista tai valmennusmetodoista. Ota rohkeasti minuun yhteyttä, kerron mielelläni lisää!

Lähetä sähköpostia, täytä lomake tai soita. Puhelimeen pyrin vastaamaan arkisin 10-15 välisenä aikana. Hoitojen aikana en vastaa vaan palaan heti vapauduttuani takaisin. Voit myös jättää vastaajaan viestin tai laittaa minulle viestiä.

Varaa Aika MAKSUTTOMAAN Konsultaatioon

Keskustelemme ja käymme läpi nykyiset haasteet ja solmukohdat ja kartoitan keskustelumme pohjalta sinulle sopivimman hoitomuodon tai valmennuksen. Aikaa tähän on varattu 20 minuuttia. Konsultaatio ei sido sinua mihinkään.

Ota yhteyttä


MENTAALINEN VALMENTAJA, SALO

Maarit Latva-Ranto

Otan vastaan asiakkaita kotonani Salossa sekä teen hoitoja ns. verkkovalmennuksena. Yleisesti ottaen iso osa valmennuksista ja hypnooseista toteutetaan nettivideon välityksellä.

 

  • LCF ratkaisukeskeinen Life Coach
  • ICH kliininen Hypnoterapeutti
  • NLP Practitioner
  • SHL Rentoutusvalmentaja
  • Mentaalinen valmentaja

Käytän erilaisia menetelmiä pohjautuen NLP:n tekniikoihin (neurolingvistinen ohjelmointi) ja mentaaliseen valmennukseen.

Olen erikoistunut ja perehtynyt mielen ja kehon rentoutusvalmennukseen. Lisäksi minulla on suggestioterapeutin eli hypnoterapeutin koulutus ja sen kautta vielä lisätietoa sekä ymmärrystä mielen toimimisesta sekä sen hyödyntämisestä meidän voimavaraksi.

Lue asiakaskokemuksia

Mielemme on niin mielenkiintoinen ja aivan mieletön voimavara meille, kunhan vain saamme sen meidän avuksi ja hyödyksi!

RATSASTUSPELKO, KISAJÄNNITYS

Ratsastajille suunnattu mentaalinen valmennus

Ratsastuspelosta tai kisajännityksestä kärsivä hevosharrastaja tai kisaava ratsastaja. Vahva osaamisalueeni on mm. pelon tai jännityksen aiheuttamien ongelmien helpottaminen ja hälventäminen.