Tilaa ilmainen opas!

MielenKoodin ilmainen opas

TILAA maksuTON opas ”ratsastajan 5 yleisintä virhettä”

Sekä vinkit niiden korjaamiseksi

Mielenkoodin opas ja uutiskirje

Tilaa maksuton MielenKoodin opas

Oppaassa käydään läpi tyypillisiä ongelmatilanteita, joihin ratsastaja voi huomata ajautuneensa sekä konkreettiset vinkit ja neuvot miten näitä haasteita voi alkaa ratkoa. Lisäksi pääset osaksi MielenKoodin postipiiriä, – Postia MielenKoodilta, joka on ratsastajan psyykkiseen valmentamiseen keskittyvä uutiskirje.

Postia MielenKoodilta -tilaajat saavat monipuolista luettavaa sekä

R
Maksuttomia oppaita ja videoita, joilla voit kehittää itseäsi
R
Syvällisempiä tietoja psyykkisen valmennuksen strategioista ja menetelmistä ratsastuksessa.
R
Inspiroivia tarinoita ja kokemuksia menestyneiltä ratsastajilta, jotka ovat hyödyntäneet psyykkistä valmennusta.
R
Vinkkejä ja harjoituksia, joita voit soveltaa käytännössä ratsastaessasi.
R
Ilmoitukset tulevista tapahtumista, webinaareista tai kursseista, jotka liittyvät psyykkiseen valmennukseen ratsastuksessa.

Mitä on Ratsastajan psyykkinen valmennus?

Psyykkinen valmennus auttaa sinua kehittämään mielenhallintaa, itseluottamusta, sekä keskittymiskykyä. Sen avulla sinun on mahdollista oppia ymmärtämään ja hallitsemaan omia ajatuksiasi, tunteitasi ja reaktioitasi ratsastaessasi. Se auttaa sinua luomaan positiivisen ja vahvan mielen asenteen, joka on avain menestykseen ratsastuksessa. Se ei ainoastaan vaikuta suoritukseesi ratsastuskentällä, vaan myös arjessa ja elämässä yleisesti.

Tilaa maksuton opas ”Ratsastajan 5 yleisintä virhettä”!

Opas tarjoaa sinulle paljon hyötyä ja iloa ratsastuksesi kehittymiseen ja arvokkaita psyykkisiä vinkkejä, joita voit hyödyntää jokapäiväisessä ratsastuksessasi.

Täytä alla oleva lomake ja saat oppaan sähköpostiisi. Se on täysin ilmainen, eikä sido sinua mihinkään. Liityt samalla MielenKoodin postilistalle, jossa pysyt ajan tasalla uusimmista vinkkeistä, harjoituksista ja tarinoista ratsastuksen mielenhallinnan parissa. Saat pääsyn myös uusimpiin palveluihin sekä tuotteisiin sekä omat edut kampanjoihin.

Emme lähetä roskapostia, emmekä luovuta osoitettasi kolmasille osapuolille kuten mainostajille tai vastaaville. © mielenkoodi.fi – Kaikki oikeudet pidätetään. Älä jaa, kopio, uudelleen käytä tai myy mitään osaa tästä dokumentista, ellei sinulla ole kirjallista lupaa siihen mielenKoodi.fi:ltä. Tietosuojaseloste

Haluatko kuulla lisää tai kartoittaa omia haasteitasi ja tarpeitasi? Varaa aika maksuttomaan puhelintapaamiseen!

Keskustelemme ja käymme läpi nykyiset haasteet ja solmukohdat ja kartoitan keskustelumme pohjalta sinulle sopivimman hoitomuodon tai valmennuksen. Aikaa tähän on varattu 20 minuuttia. Konsultaatio ei sido sinua mihinkään.

Varaa ilmainen 20min puhelintapaaminen, niin kerron sinulle lisää miten voisin auttaa sinua sinun tilanteessasi!
Voit myös varata valmennuksen tai kysyä lisää!

 


Oma taustani

Otteita artikkelista: Minä, hevoset ja kisajännitys

Itse aloin ratsastuksen 30-vuotiaana aikuisena. Olin nuorena käynyt jossain vähän ratsastamassa, että tiesin miten kevennetään. Hankin aika nopeasti itselle oman hevosen, joka näytti minulle miten hevonen, joka ei ole kiinnostunut kentän kiertämisestä, pukittaa ja ryöstää.

Rokin kanssa sain luottamusta pala palalta takaisin, kun hänellä ei ollut samanlaista pilkettä silmäkulmassa kuin Manulla oli ollut. Hyvien kokemusten vahvistaessa luottamustani sain hevoseni vuokraajakseni Monnin, jolla oli hyvä kokemus kilpailupuolelta. Hänen kanssaa pääsin kilpailumaailmaan sisään ja kävin kouluratsastukilpailuissa.

Itse hain apua mentaaliselta puolelta kilpailujännitykseen vuoden 2010 tienoilla, kun huomasin, että jo alkaessani treenata/harjoitella tallilla tulevaa kilpailua varten, ratsastukseen tuli mukaan suorittaminen ja otteeni ohjiin koveni. Lisäksi kilpailuissa hengästyin lähes tekemättä mitään.