MIELENKOODI – VALMENNUKSET

Rentoutusvalmennus

Rentoutusteemainen yksilövalmennus

Tuntuuko arkesi niin kiireiseltä, ettet ehdi tehdä kaikkea mitä pitäisi? Väsytkö nopeammin tai tuntuuko pinnasi olevan lyhyempi kuin ennen? Onko sinulla univaikeuksia? Tai oletko väsynyt huolimatta nukutusta yöstä?

Kaikki nämä ovat tämän päivän yleisiä oireita kuormittuneesta ja stressaantuneesta elämästä. Kehomme ja mielemme eivät enää kykene palautumaan ja latautumaan niinkuin niiden kuuluisi. Ja tästä alkaa kierre, joka väsyttää entisestään. Tarvitaan pysähtyminen, että tilanne saadaan katkaistua ja ottamaan uusi suunta.

Rentoutusteemainen yksilönvalmennus stressin- ja paineiden hallintaan

Rentoutusteemainen yksilönvalmennus stressin- ja paineiden hallintaan, jossa opetetaan rentoutumaan, kestää usein vain 2-3 kertaa. Jo tässä ajassa on mahdollista saavuttaa nähtäviä muutoksia. Rentoutuminen on tutkitusti myös tehokas ja edullinen tapa ylläpitää omaa jaksamista ja hyvinvointia.

  • Tapaamisessa saat kokemuksen rentoutumisesta, sinun tavallasi.
  • Lisäksi tuo rentoutus nauhoitetaan sinulle ja voit halutessa käyttää sitä aina halutessasi uudelleen ja uudelleen. Tämän kautta opit miten sinulla on mahdollista saavuttaa tuota rentoutumista myös itsenäisesti.
  • Rentoutuksen opettamisen ohessa usein hyödynnetään rentoutustilaa tavoitteellisesti ja tätä on hyvä hyödyntää muidenkin prosessien tukemiseen.

Rentoutuminen on helpoimpia ja tutkitusti nopeimpia tapoja vaikuttaa omaan jaksamiseen niin henkisesti kuin fyysisesti.

Rentoutumalla säännöllisesti rentoutusmetodin avulla voi hallita paremmin paineita ja stressiä tuottavia tilanteita.

  • Rentoutumisella on myös vaikutuksia erilaisiin kehon kireys- ja kiputiloihin.
  • Myös unen laatuun voidaan saada merkittäviä vaikutuksia rentoutumisen lisääntymisellä.
  • Käyttämällä säännöllisesti esimerkiksi mielikuvarentoutusta stressiin, keho ja mieli oppivat kyvyn hallita paremmin paineita tuovia tilanteita. Silloin on mahdollista jaksaa enemmän ja helpommin arjen tuomia kuormittavia tilanteita. Ja voit oppia päästämään irti ja antamaan itsellesi erilaisia mahdollisuuksia.
  • Harjoittelun myötä rentoutuminen käy myös helpommin ja nopeammin.

Muita säännöllisen rentoutuksen hyötyjä usein ovat, jotain vaikutuksista mainitakseni, elintoimintojen ja koko kehon rauhoittuminen, hermoston toiminnan tasapainottuminen, immunologisen systeemin toiminnan tehostuminen, usein verenpaineen lasku sekä tietenkin hyödyt lihaksille. Rentoutus tuo ennenkaikkea mm. voimaa ja energiaa.

Kokeile ja hämmästy rentoutumisen hyödyistä ja vaikutuksista!

Varaa ilmainen 20min puhelintapaaminen, niin kerron sinulle lisää miten voisin auttaa sinua sinun tilanteessasi!

Varaa aika oheisella lomakkeella tai Vello-ajanvarauspalvelusta


Rentoutusvalmennus

Asiakaspalaute, 3 x rentoutusvalmennus

Joka kerta oli erilainen. Joka kerta pääsin astetta syvemmälle rentoutumaan. Kertakerralta helpompaa mennä rentoon tilaan. Ensimmäisellä kerralla oli olo, ettei ole aikaa tähän.

Puristuksen ja paineen vahva tunne rintakehällä, joka otti hengitykseen, pieneni kerta kerralta ja on nyt poistunut. Kropan lukot ovat jotenkin auenneet, vaikken ole lisännyt liikuntaa. Ärtymys, jota oli ennen tosi paljon on nyt poissa.

Tilanteeseen nähden, kun oman työn tilanne ja taloudellinen tilanne huolettaa, voi nyt olla siihen nähden suht rauhallinen. Yllättyy itsekin välillä miten rauhallinen on. Viimeisen 2kk aikana ainoastaan 4pv:nä ollut huonoa oloa ja mieltä, synkästä tilanteesta ja siitä miten tästä selvitään.
Isoin muutos varmaan nyt, kun asennoituminen on muuttunut. Rauhallisuus näkyy nyt arjessa kaikessa. Olen osannut katkaistua rutiinia ja olla sallivampi.

Asiakaspalaute, nainen 40 vuotta.

Mieli ja tunteet hallintaan niin treenissä kuin kisatilanteessa

Itselläni ainakin selkeä kehityskohde ratsastuksessa on ollut mielen ja tunteiden hallinta. Ennen turhauduin ja jopa ehkä välillä vähän hermostuin kun joku asia ei sujunut, nyt osaan jäsennellä asian paremmin itselleni ja myös tehdä sen päätöksen että okei, tänään tää asia ei suju niin hyvin kuin toivon, mutta voin jatkaa

Jännityksen hallintaa ja syvärentoutusta

Olen saanut jännityksen hallintaan ison avun ja riskien miettiminen on vähentynyt paljon. Syvärentoutus on auttanut paljon joka tavalla minua, etenkin hevosen selässä ja kisavalmisteluissa. 😊 Olen kuunnellut Maaritin tekemiä äänitteitä ennen suorituksia ja jos tullut jännityksen ylivalta, niin niistä ollut suuri apu. Myös olen opetellut Maaritin avulla olemaan armollisempi

Lisää varmuutta omaan tekemiseen kilpailutilanteissa

Oon saanut lisää varmuutta omaan tekemiseen kilpailutilanteissa. Ollaan harjoiteltu sitä, että pystyn keskittymään vaan omaan suoritukseen ja sulkemaan ympäristön ja muut ratsukot oman ”kuplan” ulkopuolelle.    Mulla on ollut haasteita siinä, etten ratsasta ja vaikuta radalla yhtä hyvin, kuin treeneissä. Omasta tekemisestä tulee helposti vähän varovaisempaa radalla ja en

Rauhallisempi ja varmempi olo ennen kisapäivää

Mielen suhteen olo oli kevyt ja rento meidän puhelun jälkeen ja sain keskityttyä muihin asioihin. Se oli todella kiva, sillä startti oli kisapäivänä vasta noin klo 18, joten on melko raskasta kun pari päivää ajatukset on niin vahvasti kisatilanteessa. Yleensä mulla särkeekin pää seuraavana päivänä, mutta ei tällä kertaa.

Tunnistan paremmin omia ajatuksia ja hallitsen paremmin mieltäni

Mä tunnistan paremmin mun ajatuksia. Musta tuntuu että mieli ei enää ole vaan jokin ”abstrakti” asia minkä varassa päivät kulkee, vaan voin hallita mun mieltä paremmin. Mulla se tarkoittaa käytännössä eniten rauhoittumista. Ei niinkään fyysisesti ja aikataulullisesti, mutta mulla on keinoja pitää mieli tasaisempana ja rauhallisempana ja näin ollen

Kurkistus pään sisään

Tämä on kuin kurkistus oman pään sisään. Kohtaat ajatutukset, pysähdyt ja voit muuttaa niitä. Alitajunta ohjaa ja vaikuttaa meihin tietämättä. Ensimmäistä kertaa onkin keino tarkastella mitä sieltä löytyy!

3 x Rentoutumisvalmennus

Olen aiemmin pelännyt kuljettaa hevosta trailerilla meille sattuneen onnettomuuden takia. Maaritin hypnoterapian sekä mielikuvaharjoitusten avulla pureuduimme pelkooni ja sen juurisyyhyn, ja hypnoterapiasessioiden myötä pelko lieveni ja positiiviset ajatukset vahvistuivat kuljetustilanteissa. Nykyään traileripelkoni on huomattavasti lievempi, ja sain Maaritilta kasan työkaluja jatkaa harjoittelua mielenhallintaan jännittävissä tilanteissa! Nainen, +25

Hypnoterapiasta apua unihäiriöihin

Aloitin käymään hypnoterapiassa tammikuusta alkaen pitkään jatkuneiden unihäiriöiden vuoksi. Olen opetellut itsehypnoosin ja saanut myös valtavasti apua kilpaurheilun saralla. Jännitys -ja kilpailutilanteet hallitsen täysin uudella tavalla ja suhtautumisella. Hypnoterapia on ollut minulle merkityksellinen rentoutumisessa, stressinhallinnassa ja kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa. Uniongelmista en ole täysin päässyt eroon, mutta ne ovat vähentyneet huomattavasti