Yhteistyöratsastaja

MielenKoodin Yhteistyöratsastajaksi 2024

Hae MielenKoodin yhteistyöratsastajaksi ja saat itsellesi oman psyykkisen valmentaja käyttöösi kaudelle 2024!

Yhteistyössä on voimaa ja haemme nyt uutta ratsastajaa mukaan mahtavaan tiimimme. Tiimissämme on kouluratsastajat ja esteratsastaja, mutta vielä olisi paikka yhdelle kenttä- tai esteratsastajalle.

Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus hakea ja päästä Mielenkoodin tiimin mukaan ja saada psyykkinen valmennus osaksi omaa kilpailukauttasi.

Yhteistyöratsastajana saat

Henkilökohtaista tukea kilpailuihin

Tulet saamaan henkilökohtaista tukea kilpailuihin ja kilpailutilanteiden valmistautumiseen, lievän kilpailujännityksen hallintaan, sekä oman suoritustason parantamiseen.

Valmistaudu oman psyykkisen valmentajan kanssa

Saat itsellesi oman henkilökohtaisen psyykkisen valmentajan, jonka kanssa sinulla on mahdollista valmistautua kauden tuleviin kilpailuihin ja saada jokaisesta kisasta itsestäsi ja suorituksestasi parhaat puolet esille.

Yhteistyössä on voimaa

Lisäksi saat mahtavan yhteistyöratsastajien tiimitapaamiset ja voiman 🔥

Yhteistyö MielenKoodin kanssa

Yhteistyöratsastajana tuot esiin omaa kautta ja yhteistyötä MielenKoodin kanssa. Ja sitä miten kausi etenee ja miten psyykkinenvalmennus on vaikuttanut kauden aikana suorituksiin, kilpailuissa olemiseen ja kilpailuihin valmistautumiseen.


Lähetä sähköpostia, täytä lomake tai soita. Puhelimeen pyrin vastaamaan arkisin 10-15 välisenä aikana. Hoitojen aikana en vastaa vaan palaan heti vapauduttuani takaisin. Voit myös jättää vastaajaan viestin tai laittaa minulle viestiä.